Witgoed

     
Als de apparatuur kapot is, besluit dan niet om dit zelf te repareren maar laat dit door een vakkundige monteur doen, zodat er niet meer kapot gaat dan nodig is. Bel mij direct!

Of het nu gaat om een ​​koelkast, wasmachine, vaatwasser of droger, elk type witgoed vraagt ​​om verschillende reparaties.

Witgoed omvat koelkasten, wasmachines, vaatwassers en drogers. Witgoed heeft een bepaalde levensduur en om uw elektrische

apparaten op een hoge intensiteit te laten werken, helpt het voor een technicus om uw elektrische apparaten te controleren.

Kalk kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw apparatuur niet naar behoren werkt, zodat deze kan worden verwijderd om toekomstige

problemen te

voorkomen.

Het eerste teken van vetluizen is meestal een slechte geur: er hangt een rioolgeur in de emmer en schone kleding ruikt niet fris. In de rubberen afdichtring rond de deuropening, in de pomp, de afvoerslang en de vloeistof niveauregelaar (pressostaat) slang zullen na verloop van tijd vetluizen worden aangetroffen als witgrijze mest. In dit stadium verschijnen vaak verkleuring en vlekken op kleding. De wasmachine kan in de laatste fase beschadigd raken. Als de wasmachine elke keer tijdens de rotatiecyclus hevig trilt, kan dit erop wijzen dat de horizontale kuip is gebroken vanwege het etsende effect van het zuur dat door de bacteriën wordt geproduceerd.
 
Als de onderdelen beschadigd zijn, kan ik deze vervangen zodat de apparatuur weer optimaal kan werken.